Látogatási rend

Az intézményben ellátottak látogatási rendjét a 25710-3/2021/EŰIG iktatószámú Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott határozat alapján az intézmény az alábbiak szerint biztosítja:

 • Az intézményben a látogatás előzetes bejelentkezés után lehetséges, melyet 24 órával korábban, de legkésőbb a munkaszüneti napot megelőző munkanap 12 óráig a szakositott@gotthardotthon.hu e-mail címen, illetve az 06 94 552 560 telefonszámon tehető meg.
 • A látogatásra az alábbi időpontokban van lehetőség:
  • Hétfő – Péntek: 10:00 – 15:30 óráig
  • Szombat – Vasárnap és Ünnepnap: 10:00 – 13:30 óráig
 • Az intézményben a látogatás előzetes bejelentkezés után lehetséges, melyet 24 órával korábban, de legkésőbb a munkaszüneti napot megelőző munkanap 12 óráig a szakositott@gotthardotthon.hu e-mail címen, illetve az 94/552 560 telefonszámon tehető meg.
 • A látogatás alkalmával az ellátott – aktuális egészségi állapotának függvényében – a látogató kíséretében az intézményen kívül, a város területén tartózkodhat hétfőtől vasárnapig 10.00 – 18.00 óráig terjedő időszakban. A városban való tartózkodás igényét előzetesen, a bejelentkezéskor jelezni szükséges.
 • A látogató csak azzal a gondozottal kerülhet kapcsolatba, aki a rokona, ismerőse. Egy ellátottat egyidőben maximum 2 fő látogató látogathat, maximum 30 perc időtartamban.
 • Az intézményben élő ellátottat kizárólag egészséges személy látogathat, amiről nyilatkoznia kell, illetve testhőmérséklet mérés elvégzését engedélyeznie kell.
 • Az intézménybe érkező látogató köteles a portán alkoholos kézfertőtlenítést végezni.

Szentgotthárd, 2022. március 10.

Takácsné Hargitai Beáta
intézményvezető

Köszöntjük!

Köszöntjük a kedves látogatókat intézményünk honlapján, bízva abban, hogy sikerül felkelteni érdeklődésüket. Reméljük, hogy honlapunkat olvasva jobban megismerik intézményünk múltját, jelenét, szakmai munkáját.

Célunk, hogy naprakészen tájékoztassuk Önöket intézményünk működéséről, törekvéseiről. Szándékaink szerint ezen portállal olyan eszköz került bevezetésre, mellyel az információs társadalom vívmányait az Önök szolgálatába állítva megismerhetik intézményünket.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2013. január1-től intézményünk fenntartója:

Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (1132 Budapest, Visegrádi utca 49.)

Az intézmény vezetése

Állásajánlat

Szentgotthárdi Szakosított Otthon jelentkezéseket vár az alábbi munkakörökre:
- ápoló
- diplomás ápoló
- gondozó
- létesítményüzemeltetési szakmunkás / szobafestő, kőműves
- szakács

A jelentkezéseket szakmai önéletrajzával a szakositott@gotthardotthon.hu e-mail címre küldheti el.

Amennyiben postai úton szeretné elküldeni, címünk:
Szentgotthárdi Szakosított Otthon
9970 Szentgotthárd
Hunyadi út 29. 

További információt Takácsné Hargitai Beáta, intézményvezető nyújt a 94/552-560-as telefonszámon.