Foglalkoztatás

Az ellátottak munkakészségének, valamint testi és szellemi képességeinek munkavégzéssel történő megőrzése, illetve fejlesztése érdekében intézményünk 2006 szeptemberétől szociális foglalkoztatást működtet. A lakó alkalmasságától függően a fejlesztő foglalkoztatási forma kínál lehetőséget a munkakészség megtartására, illetve munkafolyamatok betanulására.
A FŐKEFE Közhasznú Nonprofit Kft. az intézményünkkel kötött megállapodás keretében a magasabb szintű fejlesztő foglalkoztatási formát biztosítja. Ennek keretében folyamatos munkatevékenységeket nyújt a munkaszerződéssel foglalkoztatott dolgozóknak. Végzett tevékenységeik a márkátlanítás, a doboz ragasztás, a rézmentés és tömőanyag előkészítés.
Az intézmény által működtetett fejlesztő foglalkoztatási megállapodás keretében végzett tevékenység. Ennek során az érintettek munkájukkal, napi 4 órában a parkgondozásban, a mosodában, valamint a kisegítő részlegeken segítik az ellátandó feladatokat. Kétműhelyünkben a munkát vállalók egy része textíliák feldolgozását végzi és többnyire a háztartásokban használható termékeket gyártanak. Az itt készült áruk listáját termékkatalógusunk tartalmazza.

Scroll to top
Megszakítás